Retourneren van uw aankoop

Onderstaand kunt u het formulier downloaden als u uw aankoop wilt herroepen. Maak uw herroeping tijdig bekend via e-mail!

Download formulier herroeping

 

Herroeping/retour

Na ontvangst (de datum dat u getekend heeft voor het in ontvangst nemen van het pakket) heeft u 14 dagen om aan te geven dat u van de koop afziet. Dit doet u door per e-mail of per telefoon contact op te nemen met Startenladen.nl. Na deze melding heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen. Om de bestelling te herroepen dient u de volgende stappen te ondernemen:

  1.      Contact opnemen met Startenladen per e-mail. Het volledige en niet-beschadigde product terug in zijn oorspronkelijke verpakking te stoppen, indien redelijkerwijs mogelijk.
  2.      Wij verzoeken u om de complete originele verpakking op te sturen.
  3.      Het pakket kunt u opsturen met een bezorgdienst van uw eigen keuze. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

U wordt snel, doch uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het product bij Wolf Auto Elektro terugbetaald volgens de oorspronkelijke vorm van betaling.

Belangrijk : 

De retourzending dient aan onderstaande punten te voldoen: Als het artikel zelf in perfecte staat is (niet gebruikt), indien redelijkerwijs mogelijk. Wij verzoeken u het artikel naar ons te verzenden met de originele verpakking (onbeschadigd, zonder plakband of opschrift, indien redelijkerwijs mogelijk) Wij verzoeken u het geheel in een doos te plaatsen samen met het "herroepingsformulier" (zorg ervoor dat het geheel goed verpakt is!). Als het product is beschadigd of is gebruikt, dan kunnen wij kosten in rekening brengen voor de waardevermindering. U kunt gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

 

Statiegeld (alleen wanneer u statiegeld apart heeft betaald!)

Als u uw nieuwe onderdeel heeft ontvangen, kunt u uw oude onderdeel waar statiegeld op zit terugsturen. Dit kan tot maximaal 60 dagen na ontvangst van het nieuwe onderdeel.

Na ontvangst van uw oude onderdeel, zult u worden terugbetaald volgens de betaalwijze waarmee u aanvankelijk uw betaling heeft gedaan.

Let op: U dient de oude onderdelen waar statiegeld op zit terug te sturen binnen 60 dagen, deze termijn gaat in na ontvangst van uw bestelling. Na deze termijn zal uw statiegeld niet meer terugbetaald worden. Incomplete of beschadigde onderdelen zullen niet terugbetaald worden. Enkel eenzelfde onderdeel als geleverd is door Startenladen.nl komt in aanmerking voor statiegeld en alléén wanneer los van de aankoopprijs statiegeld is betaald.