Startmotor kopen

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle en degelijke startmotor? Dan bent u bij startenladen.nl aan het goede adres. Startenladen.nl is een Nederlandse winkel en webwinkel uit Nijmegen die degelijke startmotoren aanbiedt van grote merken aan kleine prijzen.

Startmotor Kopen: wat is een startmotor?

Een startmotor is een elektromotor die gebruikt wordt om een verbrandingsmotor te starten. Wanneer u met andere woorden uw sleutel in het contact draait fungeert de startmotor als buffer met de verbrandingsmotor. De startmotor is van groot belang omdat het startcircuit van een auto onder heel wat stroom staat. In de startmotor zit een relais dat buffert tussen het contactslot en de verbrandingsmotor zodat uw contactslot niet in aanraking komt met de stroom en zo verbrandt.

Startmotor kopen: startmotor voor een auto

Wanneer u op zoek bent naar een startmotor voor uw auto helpt startenladen.nl u graag verder. Startenladen biedt startmotoren van verschillende bekende en minder bekende modellen en merken aan tegen schappelijke prijzen. 

Indien u niet zeker bent welke startmotor te bestellen kunt u zoeken op merk, model en type, kan u eventueel het serienummer in geven of kunt u een startmotor kopen op basis van uw nummerplaat.

Startmotor kopen: startmotor voor een motorfiets

Ook motorfietsen of “motoren” maken gebruik van een startmotor. Startenladen.nl biedt startmotoren van een groot aantal merken en types motorfietsen. Zo kan u bij Startenladen altijd terecht indien u een startmotor wil kopen voor uw BMW-motorfiets, uw Harley Davidson, Yamaha en vele andere favoriete merken motorfietsen. 

Startenladen.nl helpt u graag verder met het uitkiezen, kopen en bestellen van uw startmotor.

Startmotor kopen: startmotor voor een boot

Startmotoren worden niet enkel gebruikt aan land, ook boten hebben nood aan een buffer tussen het contactslot en de verbrandingsmotor. 

Bij Startenladen kan u startmotoren kopen voor zowel buitenboordmotoren als motoren van jachten. Startenladen heeft een groot aantal startmotoren voor boten voor een heleboel verschillende merken boten.

Startmotor kopen: startmotor voor uw bedrijfswagen of vrachtwagen

Indien u op zoek bent naar een startmotor voor wagens in uw bedrijfswagenpark of voor uw vrachtwagen helpt Startenladen u graag verder.

Startenladen is een professionele en kwalitatieve handelaar in dynamo’s en startmotoren. Gevestigd in Nijmegen maar eveneens handelend via een makkelijk te gebruiken webwinkel verstuurt en levert Startenladen in heel Nederland met DHL.
Indien u nog verdere vragen hebt over het model of het type startmotor dat u eventueel nodig heeft staat Startenladen voor u klaar om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Naar de webshop