Accu bootAccu voor uw boot online bestellen

Bent u op zoek naar een accu voor uw boot? Dan bent u bij Startenladen.nl aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door onze scherpe prijzen. Heeft u eenmaal de goede accu gevonden? Dan kunt u rekenen op een snelle levertijd. Indien het product op voorraad is, heeft u uw bestelling al de volgende dag in huis.

PowerSport High Performance

In onze webshop vindt u ons gehele assortiment, waaronder accu’s uit de serie PowerSport High Performance. Dankzij de toepassing van een anti-sulfaatlegering zijn de drooggeladen accu’s uit deze serie erg goed bestand tegen diepe ontlading. Deze accu is daarom ook uitermate geschikt voor andere toepassingen. Dus niet alleen voor motoren maar ook voor bijvoorbeeld tuinbouwmachines en ATV’s.

Niet alleen vindt u bij ons boot accu’s, ook voor andere bootonderdelen kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan startmotoren, dynamo’s en nog veel meer.

Neem gerust contact op

Heeft u vragen over onze onderdelen of bent u op zoek naar een specifieke accu voor uw boot? Schroom niet om contact op te nemen, wij adviseren en informeren u graag. U kunt uw bericht achterlaten via het contactformulier, wij zullen dan spoedig reageren. U kunt ons ook bellen op: 024 377 8975.

Bekijkt u de accu liever eerst met eigen ogen? Dan kunt u ook langskomen bij ons in de winkel. Wij zijn gevestigd aan de Hogelandseweg te Nijmegen en geopend van maandag tot en met vrijdag. Graag tot snel!

Neem contact op