Revisie startmotorRevisie startmotor

Startenladen.nl is uw specialist als het gaat om auto, motor of bootonderdelen. Voor een startmotor revisie in de omgeving Nijmegen kunt u dan ook het beste bij ons terecht. Wij verzorgen het gehele revisieproces. Dit houdt in dat er allereerst een demontage van de startmotor plaats zal vinden. Zo wordt het neusstuk en de achterschild gezandstraald.

Vervolgens gaan het neusstuk en achterschild in de werpstraler. De velden en het anker worden gecontroleerd en, indien nodig, ook vervangen. Wanneer het hele proces uitgevoerd is zal er nog een uitgebreide test plaatsvinden. Dit allemaal om de kwaliteit van de startmotor revisie te waarborgen.

Ons assortiment

Naast onze kennis en expertise in de revisie van startmotoren, hanteren wij ook nog een uitgebreid assortiment. Om het u als bezoeker makkelijk te maken, kunt u gebruik maken van verschillende filteropties. Allereerst kunt u filteren op kenteken. Wanneer u dit doet, krijgt u direct te zien welke artikelen geschikt zijn voor uw auto of motor. Daarnaast kunt u ook filteren op merk, model en type. Ook hieruit komen dan enkel artikelen die geschikt zijn voor uw voertuig.

Meer informatie

Wanneer u meer informatie wenst, schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Of laat uw contactgegevens achter op de website en wij zullen u benaderen. Wanneer u een bezoek wilt plegen aan onze winkel, kunt u ons vinden aan de Hogelandseweg te Nijmegen. Wolf Auto-Elektro is van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 tot 17:00.

Neem contact op