Accu kopenAccu kopen

Wanneer u een accu wilt kopen, komen hier een aantal zaken bij kijken. Wij adviseren u dan ook graag zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. Wij staan u dan ook graag te woord in onze winkel in Nijmegen. U kunt uw vraag overigens ook telefonisch stellen of ons een e-mail sturen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in accu's, dynamo's en alles wat hierbij komt kijken.

Wij zijn al sinds 1985 specialist in het reviseren van startmotoren en dynamo's. Bij elke opdracht proberen wij de originele onderdelen intact te laten. Of het nu gaat om het reviseren van een auto, boot, vrachtwagen, trekker, of ander voer- of vaartuig. Onze kracht is dat wij de kwaliteit van het originele model weten te behouden.

Verschillende merken

Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende merken zoals: Bosch, Valeo, Magneti-Marelli, Denso, Mitsubishi, Hitachi, Delco-Remy, Motorcraft of ons huismerk. Omdat wij service hoog in het vaandel hebben staan, hanteren wij scherpe prijzen zodat de klant tevreden de deur uitloopt. Wij leveren en bezorgen gereviseerde of nieuwe dynamo's, startmotoren en accu's, uit voorraad.

Filteren op voertuig

Om het u als bezoeker makkelijker te maken om het gewenste artikel te vinden, heeft u bij ons de mogelijkheid om te filteren op voertuig. U dient dan het merk, model en type in te voeren. Op deze wijze krijgt u dan alle artikelen te zien die geschikt zijn voor uw voertuig. Daarnaast zijn er nog andere manieren om bij het gewenste artikel uit te komen. Het makkelijkste is misschien wel door uw eigen kenteken in te vullen. Daarnaast is het ook mogelijk om te filteren op artikelnummer.

Kortom, wanneer u er niet uitkomt of advies nodig heeft, staan wij graag voor u klaar. Wanneer u uw contactgegevens achterlaat via het contactformulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op