Dynamo revisie

Dynamo revisie

Wij zijn sinds 1985 een specialist als het gaat om het reviseren van startmotoren en dynamo's. Dynamo revisie doen wij dan ook niet alleen voor auto’s, wij bieden ook diensten aan rondom motorfietsen en boten. In deze drie categorieën ligt dan ook onze kracht. Overigens doen we ook aan het reviseren van andere voer- of vaartuigen zoals vrachtwagens en trekkers. Ons doel is dan ook om de kwaliteit van het origineel te blijven behouden.

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende merken als: Bosch, Valeo, Magneti-Marelli, Denso, Mitsubishi, Hitachi, Delco-Remy, Motorcraft of ons huismerk tegen zeer scherpe prijzen.

Indien op voorraad kunnen wij gereviseerde of nieuwe dynamo's, startmotoren en accu's direct uit voorraad leveren. Let hierbij op wat voor kleur (stoplicht) er bij het artikel wordt aangegeven.

Wat kunnen wij u nog meer bieden?

Zoals gezegd kunnen wij een dynamo revisie voor u uitvoeren met betrekking tot uw auto, motor of boot. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook nog een van advies. Dit met betrekking tot de verkoop en onderhoud van revisie en reparatie van dynamo's. Wat wij nog meer repareren en reviseren is: boegschroef motoren, autoalarmen, elektrische lieren, portierruit motoren, ruitenwisser motoren, kachel- en ven motoren, accu's, bobines en chiptuning modules.

Onze winkel

Wilt u langskomen? U vindt ons aan de Hogelandseweg in Nijmegen. Doordeweeks zijn wij elke dag geopend van 08:00 tot 17:00. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. Of laat uw gegevens achter via het contactformulier, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op