Startmotor revisie

Startmotor revisie

Welkom bij Startenladen.nl, uw specialist op het gebied van auto onderdelen, motorfiets onderdelen, bootonderdelen. Al jaren voorzien wij onze klanten niet alleen van kwalitatief hoge producten maar ook nog eens van een goed advies. Dit niet alleen online, maar ook in onze winkel te Nijmegen. Onze kracht is dan ook het reviseren van het originele onderdeel waardoor uw auto, motorfiets of boot zijn topkwaliteit kan behouden.

Wij hebben dan ook verschillende startmotoren in ons assortiment zoals: Jaguar, Audi, Ford, Mazda, Volkswagen, Dacia en nog meer. Dit allemaal natuurlijk tegen scherpe prijzen.

Wij leveren en bezorgen gereviseerde of nieuwe dynamo's, startmotoren en accu's uit voorraad. Wanneer deze rechtstreeks leverbaar zijn, hebben zij een groen of geel stoplicht. Wanneer er een rood stoplicht bij staat, hebben wij deze helaas niet meer op voorraad en zal het 2 of meer werkdagen duren voordat wij dit artikel weer kunnen leveren. In dit geval kunt u het beste ook even contact opnemen. Wellicht dat wij dan tot een snellere oplossing kunnen komen.

Startmotor revisieproces

Het proces van een startmotor revisie bestaat uit de volgende stappen. Allereerst wordt na de demontage van de startmotor het neusstuk en achterschild in de zandstraler gestraald. Vervolgens gaan het neusstuk en achterschild in de werpstraler (gevuld met stalen straalkorrels). Wanneer dit gedaan wordt, zullen deze er als nieuw uitzien. De velden en het anker worden gecontroleerd en, indien nodig, ook vervangen. Daarna wordt het huis met zwarte hittebestendige verf gespoten. Wat bij Startenladen.nl altijd vernieuwd wordt zijn de bendix, buslagers, borstels en het relais. Tot slot wordt na de montage de startmotor grondig getest.

Contact

Indien u verder nog vragen heeft, schroom dan niet op contact op te nemen. U vindt de contactgegevens op onze website. Of laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op